Over e-CF Forum

e-CF de gewoonste zaak

e-CF Forum stimuleert het gebruik van het e-competence framework (e-CF). Inzet van de juiste ICT/digitale/e-competenties is lastig als er niet dezelfde taal  over competenties wordt gesproken. En dan hebben we het niet over Engels, Chinees of Spaans, maar over competenties. Is de business consultant bij bedrijf X dezelfde als bij bedrijf Y? En als we het hebben over een senior service manager, wat bedoelen met senior? Welke gedragsvaardigheden horen daarbij? Is het halen van een IT security voldoende om aan de knoppen te zitten? Zijn de e-competenties duidelijk bij vacatures, bij projecten en aanbestedingen? Zijn e-competenties het terrein van HR, van professionals of van het management? Is het voor jong of oud?

e-CF Forum wil  dat e-CF de gewoonste zaak wordt voor alle gebruikers van ICT: professionals, HR, demand en supply, overheid, industrie en banken en MKB, opleiders en exameninstituten, voor iedereen die te maken heeft met de inzet, het ontwikkelen, en de vraag naar e-skills. Door best practices te delen, profielen van professionals uit te lichten, ervaring te verbinden, door themasessies te organiseren, en door ons online e-CF Magazine te publiceren. Voor een klik tussen organisaties, professionals en het e-CF . Aanmelding voor het online e-CF Magazine is gratis.

Door de beëindiging van de vereniging itSMF, gaan de activiteiten over naar een andere onafhankelijke organisatie. Het stimuleren, implementeren en organiseren gaat gewoon door.

Volg ons op social media

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn